Frissen Fejérből

2021.03.30. 07:35

Csak a gyűlöletkeltés?

FMH

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap-Archív

– A fehérvári Fidesz-frakció támogatja Cser-Palkovics András polgármester döntését abban, hogy 65 millió forint támogatást biztosítson az önkormányzat a székesfehérvári egészségügy számára az elfogadott 2021. évi költségvetés terhére – jelentette ki Molnár Tamás frakcióvezető kedden. Mint hangsúlyozta, fontos most az összefogás, a konstruktív együttműködés, hogy minél előbb túljuthassunk az egészségügyi krízishelyzeten.

Molnár Tamás felidézte, az ellenzék a 2021. évi költségvetést is elutasította, megszorításokkal vádolta a városvezetést, ám most sokadszorra derült ki, hogy ez nem volt igaz. A most bejelentett, az egészségügyi szektornak biztosított támogatások pénzügyi fedezetét is éppen a 2021. évi költségvetés garantálja ugyanis.

– Sajnos ők azok, akik csak a Facebookon gondolnak tenni a városért. Székesfehérvár ellenzéke több mint 1000 posztot osztott meg az elmúlt fél évben, melyek közül egy sem szólt a székesfehérváriak tájékoztatásáról. Vajon ez lenne az ő feladtuk? Járvány alatt is csak a gyűlöletkeltés a céljuk? Legyen ez az ő lelkiismeretük megoldandó problémája. Mi dolgozunk tovább Székesfehérvárért! Tartsunk ki tehát, ameddig csak szükséges. Százezren egy csapatban! – összegzett Molnár Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában