Koronavírus Fejérben

2021.03.04. 07:15

Az oltás szervezésében is lelkesen segítenek

Önkormányzati munkatársak is részt vesznek a háziorvos, Harza Tamás praxisába tartozó helyi lakosok koronavírus elleni védőoltásának szervezésében.

V. Varga József

Vörösné Horváth Gyöngyi telefonon egyeztet

Fotó: KÉ

Vörösné Horváth Gyöngyi a telefonos egyeztetésben, Kosztolányi Éva a rendelőben, Csizmadia Istvánné Éva a logisztikai feladatokban segédkezik. Az önkormányzat ezen a módon támogatja az oltás gördülékeny szervezését, és amiben lehet, a doktor úr tehermentesítését, hiszen ebben az időszakban különösen sok feladat hárul rá. A három hölgy kizárólag a szervezési feladatokban vesz részt, egészségügyi és orvos-szakmai kérdésekkel továbbra is Harza Tamáshoz kell fordulniuk a lakosoknak.

Vörösné Horváth Gyöngyi telefonon egyeztet
Fotó: KÉ

– Fontos tudni, hogy kollégáink nem rendelkeznek előzetes információkkal az oltási sorrendről, ebben nem tudnak tájékoztatást adni – tette hozzá Borján Péter polgármester.

– Gyöngyi és a két Éva már a múlt tavasszal kihirdetett veszélyhelyzet első napja óta részt vállal a járványügyi feladatokból. Azóta folyamatos a részükről a telefonos kapcsolattartás, az idősek segítése a bevásárlásban, a gyógyszerkiváltásban, más ügyek intézésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában