Farsangi jótékonyság

2021.02.14. 07:05

Online térben báloznak Major Zsomborért

Javában zajlik az online farsangi bál, melyet a súlyos betegséggel élő Major Zsombor támogatásáért rendeznek.

Baráth Eszter

Major Zsombor több mint kétéves, nagyon ügyes, erős fiúcska. Most azért küzd családjával együtt, hogy a teljes bénulás után önállóan tudjon járni Fotó: a család

A Válasz Független Civilek Fehérvárét Egyesület, a Gólyafészek Alapítvány és a Székesfehérvári Székely Bál összefogásában valósul meg az az online farsangi bál, mellyel Major Zsombor gyógyulását támogatják. Az esemény közösségi oldalán február 17-ig még várnak olyan fényképeket, melyek szereplői jelmezben vagy báli ruhában vannak. A jelentkezők közül a zsűri döntése alapján kerülnek ki a díjazottak, nevüket a 18-án esedékes élő tombolasorsolással együtt hirdetik ki. A sorsoláson azok vehetnek részt, akik a virtuális belépőjegy összegét a Gólyafészek Alapítvány számlájára utalják, amit Zsombi gyógykezelésére fordítanak majd.

Major Zsombor több mint kétéves, nagyon ügyes, erős fiúcska. Most azért küzd családjával együtt, hogy a teljes bénulás után önállóan tudjon járni
Fotó: a család

Szili Csaba, a Válasz Egyesület tagja elmondta, az esemény minden szervezőjének fő profiljai között szerepel a rendezvényszervezés, valamint a támogatás. Mivel hagyományos bál most nem rendezhető, ezért úgy döntöttek, ebben a formában valósítják meg a jótékonykodást. Kiemelte, az eseménnyel szeretnék felhívni a figyelmet Zsombor betegségére is, a Guillain-Barré szindrómára, ami bár rendkívül súlyos, de gyógykezelésekkel elősegíthető a javulás. Ebben a gyógyulásban hivatott segítséget nyújtani a Zsombiért szervezett farsangi bál, amivel mi is támogathatjuk őt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában