tavaszra elkészülhet

2021.02.08. 07:05

Már készül a Hatpöttyös új üzlete

A Hatpöttyös étterem útja, mely az elmúlt hónapokban hasonlított egy hullámvasútra, talán kiegyenesedni látszik.

Baráth Eszter

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a székesfehérvári Hatpöttyös étteremnek az elmúlt időszakban többször is költöznie kellett. Néhány hónapja azonban megtalálták a helyet, amely alkalmas az új, állandó vendéglátóhely kialakítására. Ahhoz, hogy a Prohászka út lakóinak se okozzanak kellemetlenséget, szükség van egy magas teljesítményű elszívó berendezésre, amely 5 millió forintba kerül, ezért támogatói gyűjtésbe kezdtek.

Noha az adománygyűjtés során nem jött össze a teljes összeg, ez nem akadályozza a folyamatosan haladó munkálatokat. Hermann Vera, az étterem tulajdonosa elmondta, a pénz mellett hatalmas energiát nyújtott a rengeteg jókívánság és szívhez szóló gondolat, amiket támogatóiktól kaptak.

A tervek szerint március, április tájékán már átköltöznek, és ott dolgozhat az a 13 megváltozott munkaképességű személy, aki az étteremben, nagy összangban végzi munkáját. Bíznak benne, akkor már nemcsak kiszállítással, de személyesen is kiszolgálhatják vendégeiket.

Hermann Vera kiemelte, mindent megtesznek azért, hogy azok a környékbeliek is, akik nem fogadták fenntartások nélkül az étterem odaköltözését, megbizonyosodjanak arról, hogy a Hatpöttyös minden szabályt betartva, senkit sem zavarva folytatja munkáját ezen a helyen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában