Gyász

2021.02.11. 17:35

Eltemették Székesfehérváron Börcsök Enikőt

Csütörtökön délután helyezték végső nyugalomra Börcsök Enikőt, a magyar színjátszás egyik legmeghatározóbb színész egyéniségét.

Feol.hu

Forrás: Facebook / Ripost

Börcsök Enikő művészetét bensőséges őszinteség, virtuozitás és bravúros ritmusérzék jellemezte. Minden szerepén érződött csípős, fanyar humora, mély élettapasztalata és a színház, illetve a játék örök szeretete – olvasható a Vígszínház közleményében, melyet közösségi oldalukon tettek közzé. Hozzátették, a társulat csütörtökön 17 órától zárt körben emlékezik meg a pótolhatatlan és felejthetetlen színművésznőről.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, szívének legkedvesebb városában, Székesfehérváron kísérték utolsó útjára az 53 éves Jászai Mari-díjas színésznőt. Temetése zártkörű volt, a járványügyi szabályoknak megfelelően. Az 53 éves művész búcsúztatása a ripost.hu információi szerint a székesfehérvári Béla úti köztemetőben, zárt körben történt.

A bors.hu úgy tudja, a búcsúztatóra a ravatalozóban került sor, a gyászolók ezután a kettes parcella felé vették az irányt. A járványügyi szabályoknak megfelelően 50 főre korlátozták a temetést, így azt, aki nem szerepelt a listán, nem is engedték be.

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/szekesfehervaron-kiserik-utolso-utjara-borcsok-enikot-4663669/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában