Díjeső a hírlapnál

2021.02.10. 07:05

Átadtuk a Mozaikkereső játékunk nyereményeit

Impozáns nyereményekkel gazdagodtak azok, akik jelentkeztek az országszerte elindított Mozaikkereső játékra. A Mediaworks által kezdeményezett nyereményjáték rengeteg olvasót megmozgatott – a beküldött szelvények száma országos viszonylatban megközelítette a 100 ezret!

Korondy Tamás

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, amelyen több értékes nyeremény talált gazdára. Játékunkban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020 decemberében és 2021 januárjában valamelyik megyei napilapra, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve beküldték azt a játékszelvényen megadott címre. Előző hét csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan összesen 97 549 db játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz. S hogy milyen nyereményekről is beszélünk?

Fazekas József majdnem 60 éve hűséges előfizetője a Fejér Megyei Hírlapnak
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Természetesen mind a 19 megyéből beküldött nyertes szelvény és azok birtokosai ugyanazokban a nyereményekben részesültek. A Fejér Megyei Hírlap játékában Fazekas József nyerte meg az 1.000.000 forint értékű bevásárlási utalványt. Az idős nyertes elmondta lapunknak, hogy 1962 óta előfizetője a Fejér Megyei Hírlapnak, s a mai napig örömmel olvassa az újságot. Kérdésünkre, miszerint mely részei tetszenek számára a legjobban, nem emelt ki semmit, egyszerűen annyit mondott: „Nincs ilyen, az egész újságot szeretem, és elégedett vagyok vele.”

A kajászói lakos Sallai István egy óriási LED televíziót vihetett haza – a nyereményét azonban felesége és lánya vette át. A harmadik helyezés egy vadonatúj laptopot ért, ezt Velencei Józsefnek sikerült megnyernie. József szintén évtizedek óta előfizetője a hírlapnak.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Varga József egy álló porszívót vihetett haza, ezt érdemelte negyedik helyezettként. Mint megtudtuk, több különböző címre is érkezett a családhoz a Fejér Megyei Hírlap egy időben, de a jelenlegi sárkeresztúri lakhelyre 1982 óta töretlenül. Végül, de nem utolsósorban egy táblagép is gazdára talált – ezt az egyetlen női nyertes, Szabó Erika vehette át.

A fődíjak, a Toyota Yaris Hybrid személygépkocsik átadása más időpontban történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában