várják a véleményt

2021.01.08. 14:30

Újraindul egy korábban sikeres ciklus a megyében

Lezárult a 2014–2020-as uniós költségvetési időszak, melynek során 35 milliárd forintot meghaladó fejlesztési forráshoz jutott Fejér megye. Az újabb tervezési ciklusban is számítanak a megyében élők véleményére.

Palocsai Jenő

Molnár Krisztián közgyűlési elnök jelentette be a jó hírt Fotó: FMH

A most szilveszterkor ­zárult korszak során több mint 300 projekt megvalósulását sikerült 35 milliárd forint értékben támogatnia a megyei önkormányzatnak, közel 100 településen. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke elmondta: kiemelten fontos, hogy a megyei településeken élők életminőségét javító fejlesztések folytatódjanak. Ehhez a 2021–2027-es uniós programozási időszak forrásai és a folytatódó Magyar falu program is komoly segítséget nyújthat.

A 2027-ig tartó ciklushoz kapcsolódik egy egyeztetési folyamat is. E munkában számítanak a megyében élő emberek véleményére, észrevételeire is. Azt már tudni lehet, hogy az új tervezési időszak pályázati felhívásainak megjelenése 2021. első negyedévétől várható.

A véleményezést be lehet nyújtani postai úton, levélben, az elnöknek, Molnár Krisztiánnak címezve a Fejér Megyei Önkormányzat, 8000 Székesfehérvár, Szent István tér 9. címre vagy a hivatali [email protected] e-mail-címre.

A részleteket, illetve a honlapon található kérdőívet a www.fejer.hu oldalon érdemes keresni. A benyújtási határidő 2021. február 19.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában