hetek teltek el

2021.01.13. 15:50

Nincs meg a tiszteletlen buszvezető?

Néhány hete számoltunk be egy idős asszony panaszáról, akit részben nehéz mozgása, nagy méretű csomagjai miatt ért atrocitás.

Baráth Eszter

A fehérvári helyi járatos busz vezetője tiszteletlen hangnemben tette szóvá, a gépjármű nem melegedő, ne azon várakozzon. Az idős nő a sérelmeit belejelentette a fenntartó Volánbusz Zrt.-nek. Ekkor az eljárás folyamatáról megkérdeztük a vállalatot, akik elmondták, a hasonló eseteket alaposan kivizsgálják, és igyekeznek úgy meghozni döntéseiket, hogy az érintettek számára elfogadható legyen.

Olvasónk legfrissebb tájékoztatása, melyben a fenntartó válaszát idézte, nem erről tanúskodik. Elmondta, a bejelentés óta eltelt hetek alatt a fenntartónak nem sikerült azonosítani, ki vezette a szóban forgó járatot.

Olvasónk ezt nem tartja kielégítő válasznak, ismét bejelentést tett, így újra várakozás elé néz, kiderül-e végre, ki volt a buszvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában