Még a héten lehet

2021.01.06. 10:37

Megnézné még Fehérvár karácsonyfáját és ünnepi díszben a Belvárost? Siessen!

Vasárnapig gyönyörködhetünk a Belváros ünnepi díszeiben, és sétálhatunk a karácsonyi hangulatot idéző fények alatt. A rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel nem Vízkeresztkor, azaz ma kezdik el az adventi és karácsonyi díszek bontását, hanem csak a jövő héten hétfőn.

ÖKK

20201128 Székesfehérvár, ünnepi díszek, advent, lámpa kapcsolás, Cserpa, advent, ajándék, karácsonyfa. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Aki még nem látta, vagy még mindig nem telt be az ünnepi fények látványával és a díszekbe öltözött Belvárossal az még ezen héten megtekintheti a város karácsonyfáját, a betlehemet – közölte az ÖKK.

Bár a karácsonyi ünnepkör Vízkereszt napján zárul, a rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel szerdán még nem bontják el az adventi és karácsonyi díszeket Székesfehérváron. A Városgondnokság szakemberei és a helyi virágüzletek képviselői hétfőtől kezdik meg a dekorációk és a díszvilágítás leszerelését, a karácsonyfa és a Városháza udvarán álló betlehem bontását és elszállítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában