hétösszegzés

2021.01.18. 09:36

Fehérvári közlekedés, barlangfelfedezés és az elektromos Ikarus – Ezt olvastátok a múlt héten

A baleseteket leszámítva megnéztük, mely cikkeink érdekeltek titeket a leginkább az elmúlt héten.

feol.hu

1.A fehérvári közlekedésről

Már-már klasszikusnak mondható helyen, a Horvát István utca és a Széchenyi utca kereszteződésében akadt fenn egy autós, aki két zöld lámpát is végigvárt, mire be tudott hajtani a kereszteződésbe. Mi is ellátogattunk a helyszínre, és videót is készítettünk a zsúfolt helyzetről.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ez-kerem-mar-kis-hijan-india-a-horvat-istvan-szechenyi-keresztezodesenel-gyakori-a-fejetlenseg-4576792/[/embed]

2. Már folyik az elektromos Ikarus sorozatgyártása

Megkerestük a többségében Ikarus tulajdonban lévő Electrobus Europe Zrt. vezetőjét, Fehérváry Tamást, hogy kifaggassuk, hogyan állnak az elektromos buszok gyártásával a Zöld Busz mintaprojekt kapcsán. Nem kevés meglepetéssel szolgált a cégvezető.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-nemetek-vevok-a-fehervari-ikarusra-4585288/[/embed]

3. További információk derültek ki a sikkasztó fehérvári közös képviselőről

Egyed Attila elmondta, az átvállalt házak egyikével kapcsolatban már zajlott bírósági folyamat, ahol a házaspár bűnösnek vallotta magát. Hozzátette, az eljárásban négy ház szerepelt, de valójában 10-12 lakóközösséget károsítottak meg, és tudomása szerint az összeg közel 60 millióra is rúghat.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kozos-kepviselo-sikkasztas-szekesfehervar-4568575/[/embed]

4. Az Ajándék-barlang mélyére indult a vízi drón (videó)

A Drónpilóták Országos Egyesületének jelenleg még regnáló elnöke, Pál Károly vízi drónjával a Pilis-hegység titkait kutatta olyan helyen, ahol korábban még senki nem merült.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-velencei-to-partjarol-az-ajandek-barlang-melyere-indult-a-vizi-dron-video-4586242/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában