profilváltás

2021.01.28. 07:10

A Vajda Technikum őrzi a családias légkört Bicskén

A profilváltás nyomán technikumként működő középiskola továbbra is törekszik céljai elérésére.

Zsohár Melinda

Az épületet folyamatosan renoválják

Fotó: FMH-archív / Pesti Tamás

A Vál-völgye falvaiból és a kisvárosból verbuválódtak 1952-től a járási székhelyen alapított Vajda János Gimnáziumba a diákok, amely idén szeptembertől technikumként működik. Bottlik Zoltán igazgató hangsúlyozza: az eddigi eredményeket is motiváló, családias, vajdás légkör megtartására törekszenek. Az új szakképzési rendszer változásaihoz alkalmazkodnak, mert ez az intézmény versenyképességének záloga.

Az épületet folyamatosan renoválják
Fotó: FMH-archív / Pesti Tamás

Különböző forrásokból bővítették az eszköztárat, s magát az épületet is folyamatosan renoválják. Sportszerekkel, digitális, oktatástechnikai, irodatechnikai, valamint rendőrségi nyomozati eszközökkel gyarapodtak – utóbbiak az új rendészeti kabinetben. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) a wifi-rendszer fejlesztését végezte el, hárommillió forint értékben. A termek padlózatát cserélik, s az iskola új szárnyának lapos tetejét nagyrészt újrafedték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában