51 millió forintra benyújtott támogatás

2020.12.22. 14:15

Pályázati pénz nélkül maradt Perkáta

Tényszerű közleményt tett közzé az elmúlt félévben benyújtott és elbírált pályázatok eredménytelenségéről a képviselő-testület – értesültünk a Perkáta Online oldaláról.

Korondy Tamás

Ahogyan azt már korábban Oláh Mihály, a település ideiglenes vezetője is nyilatkozta lapunknak, mióta Somogyi Balázs expolgármester leköszönt szeptemberben, a falu nem nyert el fejlesztési pénzeket, a környező településekkel ellentétben.

A településfejlesztésre igényelt 51 millió forint értékű támogatásra beadott pályázatokat a bírálók nem tartották realizálásra alkalmasnak, így nem ítélték meg a falu számára, vagyis azok várólistássá váltak.

A beadott pályázatok között szerepelt a régi óvoda épületének fejlesztése, a temetői kegyeleti eszközök felújítása, a Rákóczi Ferenc utca, Rózsa köz, Deák Ferenc utca aszfaltozása, valamint az illegális hulladéklerakók felszámolása.

A tájékoztató szerint jövőre pótolni kívánják a szeptemberben felmondott pályázatíró, Kovács Melinda személyét, egyben részt kívánnak venni minden olyan pályázaton, amely Perkáta fejlődését szolgálhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában