nyugdíjba vonult Szabó-Bakos Zoltánné

2020.12.02. 14:36

Elbúcsúztatták az ápolási igazgatót Fehérváron

Negyvenhét év után, december elsején nyugdíjba vonult Szabó-Bakos Zoltánné, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási igazgatója.

S. Töttő Rita

2020.12.02.Elnöki elismerő oklevelet vett át Szabó Bakos Zoltánné a Szent György Kórház Ápolási igazgatója nyugdíjbavonulásának alkalmából. Az elismerést Molnár Krisztián a közgyűlés elnöke adta át. Szfvár. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ez alkalomból köszönte meg munkáját Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, és „az egészségügy területén eltöltött közel öt évtizedes szakmai pályafutása, ápolási igazgatóként másfél évtizedes, kiemelkedő hivatástudattal végzett vezetői és szakmai munkája, emberi magatartása elismeréseként” elnöki oklevélben részesítette.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az elismerés átvételére elkísérte Bucsi László kórházigazgató, aki azt mondta: igazi személyiség volt a kórház életében az ápolási igazgató, aki a utolsó munkanapjáig mindent tudott a legutoljára belépett nővérekről is. A kórház is méltóképpen búcsúztatta el az igazgatónőt, aki, mint nyilatkozta: nem távolodik el teljesen a szakmától, továbbra is képviseli a szakdolgozók érdekeit azokban a szakmai szervezetekben, melyekben eddig is tevékenykedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában