még lehet jelentkezni

2020.12.10. 07:20

Alapélelmet osztanak a rászorulóknak Abán

A karácsony közeledtével a jó cselekedetek száma is hatványozottan nő. Legtöbbször a szegénysorsú családokon, a rászorulókon segítenek az önkormányzatok és civil szervezetek, esetleg magánszemélyek is csatlakoznak ilyen kezdeményezéshez – s így van ez Abán is.

Korondy Tamás

Forrás: Pixabay

Az Élő Aba Együttműködés, hasonlóan a korábbi évekhez, ismét adományokkal szeretné segíteni a rászoruló abai, bodakajtori és belsőbárándi lakosokon.

„Aki úgy érzi, hogy élethelyzete miatt (pl. nagycsaládos, nehezen élő ember, kisnyugdíjas) szívesen elfogadna 10 kg krumplit és 5 kg hagymát, az jelezze az igényét!” – írja a szervezet a közleményében, melyben az is benne áll, hogy az Abai Szerelvényboltban lehet személyesen igényelni az adományt december 14-ig. Kitölteni nem kell semmit, csak be kell menni a boltba, és ott Vargáné Rituper Andrea felírja az igényt.

A felajánlás szerint a krumplit és a hagymát december 19-én, szombaton lehet majd személyesen átvenni. „Az igénylőket beosztjuk, hogy ne legyen torlódás. A pontos helyet és időpontot a feliratkozáskor Vargáné Andrea mondja meg.” – olvasható.

Mint megtudtuk, összesen 350 igénylő számára biztosított a lehetőség, melyeket érkezési sorrendben regisztrálnak majd, ezért érdemes sietni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában