Az egymás iránti szeretet fontossága

2020.12.21. 10:35

Ajándékcsomagok a soponyai diákoknak az önkormányzattól

A téli szünet előtti utolsó tanítási napon a soponyai Zichy János Általános Iskola adventi koszorúján is fellobbant a negyedik gyertya lángja, jelezve, hogy közeleg az év legszebb ünnepe – karácsony.

V. Varga József

A legkisebbek, az első osztályosok az ajándékcsomagokkal Fotó: Az iskola

Most, a koronavírus-járvány idején, mindenhol sokkal fontosabb az egymásra való odafigyelés, a türelem, az elfogadás, a megértés, a jó szándék. Hollósi Lászlóné, az intézmény igazgatója köszöntőjében kiemelte az egymás iránti szeretet fontosságát, megköszönte az intézmény felé áradó figyelmet, segítőkészséget. Ahol harmónia, béke, szeretet van, ott meghitt, bensőséges kapcsolatokra épülő közösséget lehet teremteni, amely érzelmi, lelki közösséget, élményt nyújt.

Furulyajáték és karácsonyi történetek: Dorina (b), Vanda, Virág és Elizabet Napsugár
Fotó: Az iskola

Az önkormányzat jóvoltából az iskola minden tanulója ajándékcsomagot vehetett át, melyet nagy örömmel fogadtak a gyerekek.

A legkisebbek, az első osztályosok az ajándékcsomagokkal
Fotó: Az iskola

A gyertyagyújtáson Tóth Vanda és Kovács Virág furulyajátékában, valamint Vadász Dorina és Márhoffer Elizabet Napsugár karácsonyi történeteiben gyönyörködhetett a hallgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában