Minden héten jelentkeznek új adással

2020.11.27. 07:30

Podcastet indított Aba önkormányzata

Egy kávé a polgármesterrel címmel indít heti rendszerességgel megjelenő online rádióműsort a helyi önkormányzat – tudtuk meg a polgármestertől.

Korondy Tamás

Közéleti és kulturális témát is érint az új rádiós műsor

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Még a 2019. évi választások másnapján a szolgáltató egyoldalú döntéssel beszüntette a helyi kábeltévé adását. Ennek pótlására az Élő Aba Együttműködés most elindította az Egy kávé a polgármesterrel című podcastját, ahol Zsibrita-Guzner Nikolett beszélgetett velem – tudtuk meg a polgármestertől.

Az adásban többek között a bölcsőde elindításáról, a 63-as út és a négylakásos önkormányzati épület felújításáról volt szó.

Mikula Lajos úgy fogalmazott, hogy ilyen jellegű kezdeményezés tudomása szerint nincsen a környező településeken, így ezzel is úttörők szeretnének lenni a környéken.

Közéleti és kulturális témát is érint az új rádiós műsor
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A modern technológia ma már ott tart, hogy az interneten hallgathatunk rádióműsorokat, úgy nevezett podcastot. Ennek segítségével ma mindenki tud rádióadást készíteni. Lényegében egy internetes rádióról van szó. Ezeket az adásokat különböző alkalmazások segítségével hallgathatjuk akár mobiltelefonon, de akár le is tölthetők a telefonokra. Így még internet sem kell hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában