Jön a végső összecsapás!

2020.11.14. 07:05

Az Év Fogása címért szállnak harcba a négy hónap helyezettjei

Elérkeztünk az utolsó felvonáshoz, lezárult A hónap fogása nyereményjátékunk, de ezzel még nem fejeződött be a játék – jön az Év Fogása díj, amelyre lehet szavazni!

Korondy Tamás

A Velencei-tó északi partja, Szúnyog-sziget. Kora ősz, fáradt napsugarak, borult égbolt – ideális az idő a horgászatra

Fotó: Tihanyi Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ismét elérkezett az ideje annak, hogy lezárjuk horgászjátékunk havi szavazását, egyben az utolsó fázisát, s nyilvánosságra hozzuk az első három olyan horgász nevét, akinek fogása a legnépszerűbbnek bizonyult a Hírlap, illetve a www.feol.hu olvasóinak véleménye alapján. Eljött az idő, hogy többet már ne kérjük megyénk horgászaitól, hogy meséljék el legmaradandóbb élményeiket, és juttassák el hozzánk a nagy fogás pillanatairól készült fényképüket, hiszen a nyereményjáték ezen része lezárult.

Mint az már ismert, a minden hónapban beérkező szavazatokat összesítettük, s azok alapján júliustól októberig havonta jutalmaztuk a hónap halait.

Így történt ez az utóbbi napokban is, hiszen a három legnépszerűbb fotóért – utolsó alkalommal – ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag járt a Tímár Mix jóvoltából, ezenfelül a legtöbb voksot elérő versenyzők további nyereményeket, például hűtőtáskát vagy horgászszéket is nyerhettek. A negyedik, egyben végső hónap beküldési határideje október 30-án 12 órakor járt le. Az elmúlt hónapban csupán négyen neveztek a versenyre, ám rájuk meglepően magas, összesen 1476 szavazat érkezett.

A Velencei-tó északi partja, Szúnyog-sziget. Kora ősz, fáradt napsugarak, borult égbolt – ideális az idő a horgászatra
Fotó: Tihanyi Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Elérkezett tehát az idő, hogy az év végéhez érve az Év Fogása címért megszervezzük a négy megelőző hónap (július, augusztus, szeptember, október) dobogósainak versenyét is! Az Év Fogása címért tehát azon játékosok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt, az egyes hónapokban az 1–3. helyen végeztek. Ma­gya­rán itt már nem várunk képeket és történeteket fogásokról, már csak a négy hónap első három helyezettjei (összesen 12 játékos) vannak versenyben. Rájuk november 16-a 12 óra és november 30-a 12 óra között bárki szavazhat a www.feol.hu/azevfogasa oldalon. Eredményhirdetést november 30-án 16 órakor tartunk, amely az újságban a december 5-i lapszámban fog megjelenni.

Az Év Fogása díj nyertesének jutalma egy Év Fogása-kupa. Továbbra is kérjük tehát kedves olvasóink aktív részvételét, hogy ezúttal szavazatok formájában segítsenek nekünk kideríteni: ki nyerje idén az Év Fogása díjat!

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-honap-fogasa-ime-az-oktoberi-nyertesek-4422142/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában