megköszönték a munkát

2020.08.22. 07:10

Elismeréseket adtak át Lepsényben nemzeti ünnepünkön

A helyi önkormányzat a Szent István-napi ünnepséget a katolikus templomkertben tartotta, majd a program azt követően a Fekete István Általános Iskola tornatermében folytatódott, ahol átadták a települési elismeréseket. Zenei műsorral közreműködött a Gabrieli Kiss József által vezetett Kissek zenekar.

V. Varga József

A nagyközségi elismeréseket nemzeti ünnepünkön adták át csütörtökön a településen. Az önkormányzat képviselő-testülete díszpolgári címet adományozott Övegesné Szalai Katalin pedagógusnak (b), Lepsényért kitüntető plakettet Berta Imréné Éva vállalkozónak és Pusztai György rendőr törzszászlósnak, helyi körzeti megbízottnak.

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A nagyközségi elismeréseket nemzeti ünnepünkön adták át csütörtökön a településen.

Az önkormányzat képviselő-testülete díszpolgári címet adományozott Övegesné Szalai Katalin pedagógusnak (b), Lepsényért kitüntető plakettet Berta Imréné Éva vállalkozónak és Pusztai György rendőr törzszászlósnak, helyi körzeti megbízottnak.
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Az említett díja­zottakon túl Lepsényért kitüntető plakettet kapott a Lepsényi Szociális Szövetkezet kollektívája. Lepsényben hagyománya van már annak, hogy augusztus 20-án mindig számos lakos közösségi munkáját köszönik meg a nagyközségi elismerések adományozásával. Salamon Béla polgármestertől és Dobronyi Tamás alpolgármestertől az idén tizenöten vehették át a település Kitüntető oklevelét.

 

Az Év köztisztviselője Nagy István lett, az Év óvodapedagógusa Szentené Vajda Klementina. Az Év pedagógusa díjat Rácz Sándor és Galgovszki Lajosné kapta. Az ünnepség állófogadással fejeződött be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában