segíteni, hogy segíthessenek

2020.07.02. 15:54

Újabb adományt kapott a fehérvári kórház

A támogatást Bucsi László főigazgató, valamint Szabó Bakos Zoltánné ápolási igazgató köszönte meg és vette át.

S. Töttő Rita

A támogatást Bucsi László és Szabó Bakos Zoltánné vette át Udvar Csabától Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Az ember nem érzi, mekkora a jelentősége a kórház tevékenységének, amíg nem kerül be. Kötelességünk segíteni azoknak, akik segítenek minket, amikor szükségünk van rá – fogalmazott Udvar Csaba, a Grundfos fehérvári igazgatója azon a szimbolikus adományátadáson, melyre csütörtökön került sor a kórház főigazgatóságán. A cégcsoport dán központú alapítványa ugyanis 20 millió dán korona összegű alapot hozott létre, melyre a tagvállalatok pályázhattak – általuk választott szervezetek számára.

A támogatást Bucsi László és Szabó Bakos Zoltánné vette át Udvar Csabától Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A vállalatcsoport legnagyobb gyártóbázissal rendelkező magyarországi vállalata közel 20 millió forintot el is nyert, melyből a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Betegápolásért Alapítványa 17 millió forint értékben védőeszközöket vásárolhat, a fennmaradó összeget pedig száz fő oktatására, rekreációs szakmai napjára, valamint kávé- és teafőzők vásárlására fordíthatja. A pályázaton elnyert támogatás felett a cég 7 millió forint értékben lélegeztetőgépet is vásárolt a kórháznak. A támogatást Bucsi László főigazgató, valamint Szabó Bakos Zoltánné ápolási igazgató köszönte meg és vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában