bőven van miből csemegézni

2020.07.06. 15:30

Forgalommal szemben, robbanótest és pusztuló halállomány – Ezeket olvastátok múlt héten

Fejér megyében mindig zajlik az élet. Az elmúlt héten volt szabálytalan közlekedés, „bombariadalom” Velencén és országos döntőbe jutó, frissítő finomság. Legolvasottabb cikkeinkből szemezgettünk.

feol.hu

Fotó: olvasó

Meghökkentő felvétel jutott el szerkesztőségünkhöz!

Sajnos nem ritka, hogy érdekesebbnél érdekesebb közlekedési helyzetről kell beszámolnunk portálunkon, az M7-es, egy körforgalom, illetve a 2×2 sávos elkerülő is elképesztő fejfájást tud okozni néhány autósnak.

Egy hasonló történt ezúttal is. Olvasónk szerkesztőségünkhöz eljuttatott videójában azt láthatjuk, ahogy egy sötét színű Mercedes a forgalommal szembe, finoman szólva sem lassú sebességgel hajt a 8-as elkerülőn. A felvétel megtekintéséhez kattintson IDE!

Fotó: olvasó

Szőrnyű hír rázta meg a mentők közösségét

Partra vetett haltetemek borzolják a kedélyeket Szabadbattyánban.

Kisebb utánajárást követően kiderült: nem csak ez az egy település érintett a problémában. Olvassa el cikkünket IDE kattintva!

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Damniczki a döntőben!

Képzeljenek el tíz ízt. Tíz különbözőt! Az egyik ribizlis máktorta, a másik sárgabarackos dió, a harmadik tonkababos-mogyorós, a negyedik törökmézes vanília, az ötödik passiógyümölcsös-karamelles. Ugye, hogy nem könnyű egyszerre értékelni ezeket? Az év fagylaltja ötfős zsűrije mégis megtette, s döntést is hozott: utóbbi hármat értékelték leginkább. Kattintson IDE!

Fotó: Igari Balázs

Egy éve, hogy megismerte Lénát az ország, talán a nagyvilág

Édesapjával, Rácz Lászlóval tekintettünk vissza az elmúlt egy évre, de már nem említve fel újra a szörnyű eseményeket, inkább koncentrálva a jóra és a jövőre. A részletekért, kattintson IDE!

Léna (balra) igazi hősként viseli a műtéteket, ikertestvére Dóra és bátyja, Levi mindenben támogatja őt Fotó: a család

Kilőtt, de fel nem robbant bombát talált egy velencei fürdőző

– Sajnos hasonló bármikor előfordulhat – fogalmazott a tűzszerészet ügyeletese, aki kérte, ha ilyet találnak bárhol, ne kocogtassák, ne piszkálják, a lehető leghamarabb tegyék le és értesítsék a rendőrséget. Így történt ez a velencei esetnél is.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában