Augusztus 1-től

2020.07.31. 12:30

Felújítási munkák miatt lezárják az Előszállás és Nagykarácsony közötti hidat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul a 6211-es jelű Előszállás-Nagykarácsony összekötő út 1,9 kilométeres szakasza a Magyar Falu Program keretében. A felújítás érinti az Előszállás felőli oldalon található hidat is, melyet a munkálatok idejére augusztus 1-je, szombat reggel 8 órától várhatóan két hónapra lezárnak a szakemberek.

feol.hu

Forrás: Pixabay

A híd felújítása technológiai és forgalombiztonsági okok miatt, annak teljes lezárása mellett valósítható meg. Ez idő alatt a terelőút Előszállás irányából a 61-es főút – Előszállás – 62123-as jelű út – Daruszentmiklós – 6228-as jelű út – Mezőfalva – 6219-es jelű út – Nagykarácsony útvonal, melyet a szükséges helyeken sárga táblák jeleznek. A hídlezárás ideje alatt az autóbuszközlekedés változásairól a VOLÁNBUSZ Zrt. helyi hirdetményekben tájékoztatja a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában