határidő: június 20.

2020.06.14. 07:05

Várjuk olvasónk recepteit!

A Családok szakácskönyve – olvasóink legjobb receptjei címmel jelenik meg idén új kötetünk. A receptek beküldése a hajrájához érkezett, június 20-a a határidő.

MW

Markos Mária épp ebédet készített, amikor felkerestük Fotó: MW

A könyvbe kerülő több mint 150 receptet szakértő zsűri választja ki Prohászka Béla Venesz- díjas mesterszakácsnak, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnökének vezetésével. A receptbeküldők között robotgépet, elektromos kuktát és aszalógépet sorsolunk ki.

Markos Mária épp ebédet készített, amikor felkerestük Fotó: MW

Özvegy Fekete Mihályné nagyon sok értékes receptet küldött már be: – Mióta a férjem elhunyt, illetve mozgáskorlátozott lettem, már nemigen sütök-főzök – mondta. – Mivel 80 esztendős vagyok, rengeteg recepttel rendelkezem, melyeket másoknak szívesen ajánlok. A fiam, a lányom, négy unoka és hat dédunoka is bearanyozza az életemet. Sokszor kérték a kedvenceiket, amiket én nagy örömmel készítek el. Markos Mária éppen ebédet főzött, amikor a minap felkerestük. Pácolt pulykát sütött zöldségekkel, a tetején tojással, sajttal, tejföllel.

Olvasónk a legszűkebb élbolyban szerepel a több mint 30 beküldött receptjével: – Örülök, hogy megjelenik a szakácskönyv – emelte ki. – Biztosan mindenki talál majd több olyan receptet, ami felkelti az érdeklődését, és elkészíti ennek alapján az ételt, ahogy én is sokszor megteszem. Önnek is van kedvence? Ha igen, ne habozzon! Várjuk a család kedvenc ételeinek receptjeit az alapanyagokkal és az elkészítés leírásával, valamint egy portréfotót. E-mail: receptverseny@mediaworks. hu, postai cím: Békés Megyei Hírlap, 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. A végső beküldési határidő: 2020. június 20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában