a hagyományoktól némiképp eltérve

2020.06.13. 07:50

Méltó módon búcsúztak a nagycsoportosok a Mosoly Óvodától

Szűk körben, ám vidáman köszöntek el a nagycsoportosok az óvónőktől, dajkáktól s kedvelt csoportszobájuktól.

Gajdó Ágnes

Vidám, zenés műsort adtak a búcsúzó óvodások Fotó: GÁ

A folyosón minden búcsúzó társaságról tabló látható. A mosolygós, huncut szemű lányok, fiúk vállukra vették a tarisznyát, melyben mézeskalács és színesceruza-készlet lapult, s hangulatos dalokkal, versekkel bizonyították, készek arra, hogy szeptembertől iskolások legyenek. Az ünnepséget a besnyői Szironta együttes csengettyűkoncertje nyitotta, majd néhány óvodás mutatta be a Zsip-zsup, kender zsup dalocskát csengettyűn. Gáborné Kutasi Katalin óvodavezető kiemelte, hogy a gyerekek tehetséggondozó programban vesznek részt, így sajátították el ezt a nem könnyű produkciót.

Vidám, zenés műsort adtak a búcsúzó óvodások Fotó: Gajdó Ágnes

Az intézmény vezetője több szülőnek emléklappal, kis ajándékkal köszönte meg a többéves aktív segítséget, az óvoda támogatását, majd átadta a „Tiszteletbeli örökös tag” elismerést. Cseppen Ákos, Hunyadi József, Szentes-Mabda Katalin Dóra polgármester és Herkli Antal lett az óvoda tiszteletbeli örökös tagja. Az óvodavezető köszöntötte és méltatta a huszonöt éve pályán lévő Dvorszkiné Farkas Rita óvodapedagógus munkáját, aki nemrég sikeresen szerepelt a minősítő eljáráson. Gyurcsányiné Gyetvai Katalin óvodapedagógus harmincnégy év szolgálat után búcsúzott az óvodától. Szakmai tudását, elhivatottságát, a gyerekek iránti szeretetét, nyitottságát idén Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel ismerték el, melyet az intézmény vezetője adott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában