a mi biztonságunkért dolgoznak

2020.06.18. 15:00

Fokozott üzemmódba kapcsolnak a rendőrök Fejér megye közútjain

A nyári időszakban is fontos a közutak zavartalan forgalma, ezért a rendőrök fokozott prevenciós tevékenységet látnak el Fejér megyében is.

police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a nyári időszakban is kiemelt figyelmet fordít a közutak forgalmának ellenőrzésére, a közlekedés során elkövetett jogsértések felderítésére, megszüntetésére. Az egyenruhások ellenőrzik a közlekedési szabályok megtartását, kiszűrik a jogsértőket, és intézkednek velük szemben. A közutak biztonságát és mások életét veszélyeztetők egész nyáron határozott rendőri fellépésre számíthatnak a megye illetékességi területén. Különösen igaz ez a gyorshajtókra, az ittas járművezetőkre, valamint a követési távolságot és az előzést tiltó táblákat figyelmen kívül hagyó tehergépjármű-vezetőkre – tájékoztat honlapján a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra is odafigyelve, kellő toleranciát és empátiát tanúsítva vesznek részt a közlekedésben. Kérjük, hogy vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában