Júliustól indulhatnak

2020.06.13. 07:15

Egy alapítvány és egy cég együttes erővel indít ingyenes informatikai képzéseket Pusztaszabolcson

A programozói e-learning egyéni képzésre jelentkezők közül az első 50 fő részére a választott modulnak megfelelő képzési költség 100 százalékát támogatja az alapítvány.

Korondy Tamás

Júliustól indulhat mindkét képzés Fotó: FMH (illusztráció)

Fotó: fmh_foto

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lappal lehetséges, a képzés a jelentkezés után azonnal elérhető – olvasható a képzés tájékoztatójában. A jelentkezési lapok megtalálhatók Pusztaszabolcs Önkormányzatának hivatalos honlapján. Kétfajta rendszerben zajlik majd az oktatás: e-learning (vagyis az interneten keresztül, otthon is elvégezhető) kurzusként, illetve tanteremben, többedmagunkkal. Utóbbira minden 16 és 65 év közötti, nem nappali tagozatos személy jelentkezhet.

Júliustól indulhat mindkét képzés Fotó: FMH (illusztráció)

A képzés itt 5 óra 15 fős csoportokban, ahol a tanfolyam alatt a szükséges eszközök használatát a képző biztosítja. Az oktatás tematikája az alapoktól indul, az interneten való böngészés elsajátításán keresztül e-mail-­küldésen, a szövegszerkesztésen át egészen egy bejövő hívás kezeléséig. Az első csoport megalakulása után 2020. júliustól indul a képzés. Az e-learning-csoportban már komolyabb tananyagokat sajátíthatunk el – többek között honlapkészítéssel és számos informatikai nyelven való programozással ismerkedhetünk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában