Példaértékű összefogás

2020.05.21. 07:20

Ötmillió forintot gyűjtöttek össze az enyingi Dávidkának, akiről áprilisban derült ki, hogy leukémiás

A gyűjtés sikeresnek bizonyult, rövid idő alatt összejött az ötmillió forintos összeg, így Dávidkának minden lehetősége megvan a gyógyulásra.

Héjj Vivien

Forrás: istock

Nemrég írtunk arról, hogy az enyingi család élete egyik pillanatról a másikra megváltozott amikor kiderült, a 3 éves Dávidka leukémiás. A betegséget április első felében diagnosztizálták, a kisgyermek kezelése azonnal megkezdődött az egyik fővárosi kórházban.

Tóth Renáta, a kisfiú édesanyja lapunknak elmondta, a kisfiú nagyon jól viseli a kórházi körülményeket, az eddigi eredmények biztatóak. Várhatóan május végén térhet haza a kisgyermek és édesapja, aki folyamatosan a kórházban van fia mellett. Ahhoz, hogy az otthoni közeg megfelelő legyen a gyógyuláshoz, a család házán számos felújítást el kell végezni. Ide sorolható a szigetelés, a nyílászárók cseréje, a fürdőszoba felújítása és a burkolatok cseréje is. A számítások után kiderült, mindehhez ötmillió forint szükséges.

A segítő szándékú embereknek köszönhetően rövid idő alatt összegyűlt az összeg. Az építőanyagok és eszközök beszerzése már folyamatban van, a kivitelezést követően sterilt megközelítő állapotú otthonukba élhet a három éves kisfiú, amiért a család nagyon hálás minden segítőnek.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában