Gyümölcspüré, kézfertőtlenítő és szájmaszk is került a csomagokba

2020.05.26. 07:05

Mert adni igazán jó! – Mezőszentgyörgyi gyerekek kaptak csomagot

Az önkormányzat több éve baráti kapcsolatot ápol a budapesti székhelyű Végső Vár Alapítvánnyal, akik hétfőn, már sokadik alkalommal, újabb adományt vittek a településre.

V. Varga József

A védőnői szolgálat udvarán vehették át az értékes tárgyakkal megpakolt csomagokat a családok Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Az alapítvány 1680 gyümölcspürét, 240 kézfertőtlenítő folyadékot, valamint 150 szájmaszkot adományozott a falunak, ezzel összesen 240 gyermek családját segítve. Az adományt Székely Béla, az alapítvány elnöke adta át Lánginé Csík Angéla polgármesternek és Ádám Zsolt alpolgármesternek a védőnői szolgálat udvarán. Az osztás is itt történt, a megfelelő egészségügyi szabályok betartása mellett.

A védőnői szolgálat udvarán vehették át az értékes tárgyakkal megpakolt csomagokat a családok
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Minden óvodás és iskolás 7 pürét és egy gyermek-kézfertőtlenítőt kapott; a kicsik, 6 hónapos kortól a 3 évesekig, a védőnővel egyeztetve, gyümölcspürét kaptak; a diákoknak mosható szájmaszk is dukált. A szentgyörgyiek köszönettel fogadták az újabb adományt, mint ahogy azt is, hogy pénteken az ovisoknak a roma nemzetiségi önkormányzat két tagja, mint magánszemély, gyümölcsös, vitaminos szívószálat ajándékozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában