nyárra nyitva

2020.05.15. 07:40

Itt tudhatja meg mindenki, beindultak

Régen várjuk valamennyien azt az óvatosan eljövő időt, amikor szabadon lélegezve már csak sztorizunk az elmúlt heteken.

Azok a vállalkozások, amelyek védve munkatársaik, látogatóik, vendégeik egészségét bezártak, bizonyára már nagyon szeretnék azt a lakatot felpattintani. Kinyitni és életet lehelni az üzletbe. Azt hiszem, a vágyakozás Fejér minden lakójában él. A vállalkozóknak azért, mert az életüket jelenti, ha kinyithatnak, a vendégeknek, látogatóknak pedig a szabadság mámorát.

Jönnek most azok az idők, amikor sorra indulnak el vállalkozások, üzletek, szállodák, szórakozóhelyek, szolgáltatások, és ezt a tulajdonosok tudatni szeretnék régi és leendő ügyfeleikkel. A Fejér Megyei Hírlap biztosítja ezt a felületet Önöknek, ha tudatni szeretnék nyitásukat, újraindulásukat!

Társak leszünk, és igény esetén péntekenként, ezen az oldalon, amelynek címe Nyárra nyitva, leközöljük a nyitásokat, az újabb és újabb beindulásokat. Keressék kollégámat, Borsos Dávidot a [email protected] címen, és ő mindenben segíteni fog minden vállalkozásnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában