Koronavírus Fejérben

2020.05.25. 07:05

Egyes munkák elmaradtak Mezőszentgyörgyön

Tóth-Balogh Bettina a közterületek állapotáról (járda, vízelvezető árok, fűkaszálás hiánya) küldte el panaszát lapunknak. Közösségi oldalán számos fotóval is illusztrálta az állapotokat.

V. Varga József

Van, ahol még nem tudták levágni a füvet Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

– Mint a többi települést, bennünket is érzékenyen érintett a koronavírus-járvány – mondta el kérdésünkre Lánginé Csík Angéla polgármester. – A rendelkezésünkre álló humánerőforrás sajnos kevesebb, mint az előző években, emiatt fontossági sorrendet kellett felállítani az elvégzendő feladatok között.

Vannak esetek, amikor egyes munkák befejezése még várat magára – folytatta a faluvezető. A jelenlegi helyzetben még forrásátcsoportosításra is szükség lesz, ami szintén meghatározza, hogy idén milyen félbemaradt fejlesztéseket tudnak befejezni.

Van, ahol még nem tudták levágni a füvet
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Legfontosabb feladatuk az emberi élet védelme, ezért az önkormányzat valamennyi dolgozója maximális energiával azon dolgozott, hogy a falu vírusmentes maradjon. Köszönik a segítőknek, az önkénteseknek, a lakosságnak, hogy ez sikerült. Elmondhatják, hogy a mai napig Szentgyörgyön nem volt koronavírusos megbetegedés.

– Természetesen ellátjuk a településfenntartási feladatokat is, de sajnos vannak helyek, ahova még nem értünk oda, a fű még nincs levágva. A panaszban szereplő helyen azóta már megtörtént a fűnyírás. Segítség kellene inkább… – tette hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában