Koronavírus Fejérben

2020.04.28. 07:05

Olvasónk osztotta meg a fehérvári kórházban szerzett tapasztalatait

Egy vidéki olvasónk osztotta meg velünk a székesfehérvári kórházban szerezett kedvező tapasztalatait.

FMH

Fotó: FMH Archív (Pesti Tamás)

Az egészségügyről szeretnék néhány személyes tapasztalatot megosztani a Fejér Megyei Hírlap olvasóival.

Egyes „jól értesült” újságírók, politikusok olyan valótlanságokat írnak, mondanak a kórházi állapotokról, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal, melyet én személyesen megtapasztaltam.

Április közepén hat napot töltöttem a megyei kórházban. Már a mentőkocsi is néhány perc alatt kiérkezett. Állapotomra tekintettel már vártak a sürgősségi betegellátó osztályon. Lázmérés, kikérdezés után több, sürgős vizsgálatot elvégeztek rajtam. Sehol sem kellett hosszasan várakoznom. Az orvosok, asszisztensek és az ápolók is mind kedvesek, türelmesek voltak, összeszokott módon végezték a munkájukat.

Állapotom stabilizálása után felkerültem az intenzív őrző osztályra. Elsőként itt is lázmérés következett, majd elkezdődött a kezelés. Nagyon hálás vagyok az orvosoknak, az ápolóknak a figyelmes, odaadó munkájukért. Feltűnt, hogy sok védőeszköz fogy, de az utánpótlás zavartalan volt. Odafigyeltek a fertőtlenítésre, a takarítók is naponta többször tették a dolgukat. Végül a hatodik napon jó állapotban hazajöhettem.

Ezúton köszönöm a kórház valamennyi dolgozójának áldozatos és önfeláldozó munkáját a magam, valamint a betegtársaim nevében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában