Rekordkísérlet virtuális térben

2020.04.21. 15:00

„Gyerekeket a magasba” Székesfehérváron is

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2020-ban is megrendezi nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérletét, amely azonban a koronavírus okozta korlátozások miatt a virtuális térbe költözik. A SZÉNA Egyesület a Családokért szervezésében Székesfehérvár idén is csatlakozik a kezdeményezéshez április 29-én, szerdán.

ÖKK

Fotó: Pixabay

Tavaly több mint tízezer gyereket emeltek magasba szüleik egyszerre az ország 25 városában és több határon túli településen családi napok, gyerekrendezvények keretében. Székesfehérváron immár harmadik alkalommal szervezi meg az emelést a SZÉNA Egyesület a Családokért. Ezzel mutatják meg, hogy a gyerek a legnagyobb értékünk és örömforrásunk, és hogy családban élni jó dolog. Idén is nagy gyerekemelésre hívnak minden szülőt, ám ezúttal az online térben április 29-én, szerdán 11 órakor.

A gyerekekkel készült fotókkal mindenki mosolyt varázsolhat a rég nem látott nagyszülők, rokonok, barátok arcára. A szervezők azt kérik a csatlakozó családoktól, hogy az emelésről készítsenek fotót és küldjék el a [email protected] e-mail címre, vagy osszák meg azt az esemény facebook oldalán.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában