Feol podcast

2020.04.05. 07:45

Elstartolt a feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap podcast műsora – Koronavírus Angliában

Portálunk felületén mindig arra törekedtünk, hogy változatos módon tájékoztassuk olvasóinkat. A nyomtatott sajtóban megjelenő írott szöveg, a videós tudósítások után így most egy manapság nagyon népszerű műfajba, a podcastbe is belekóstolunk.

Elekes Gergő

Azon olvasóinknak, akik esetleg nem tudják, mit is jelent pontosan a podcast, a legkönnyebben talán úgy tudnánk elmagyarázni, hogy egy olyan, rádiós műsorokhoz hasonló hanganyag, melyet készítője az interneten publikál. A különböző podcastek között találhatunk speciális témákra fókuszáló csatornákat, mint például a filmek, technológia, zene, irodalom, vagy éppen a mindennapi hírekkel foglalkozó hanganyagokat.

Fejérnép címre kereszteltük műsorunkat, kihangsúlyozván, hogy Fejér megye népét vagyunk hivatottak képviselni, tájékoztatni. Első adásunkban egy 29 éves Londonban élő magyar fiatalemberrel, Molnár Bálinttal beszélgettünk többek között (de nem kizárólagosan!) a koronavírus-fertőzés Egyesült Királyságban tapasztalható hatásairól.

[audio mp3="https://www.feol.hu/wp-content/uploads/2020/04/fejerneppodcastelsoadasweb.mp3"][/audio]

 

 

 

 

Bálint néhány fotót is küldött nekünk a helyszínről

 

Teljesen kiürült a máskor mozgalmas londoni út
Fotó: Molnár Bálint
Az emberek kellő távolságot tartva várják ki az üzletek előtt amíg sorra kerülnek
Fotó: Molnár Bálint
Elnéptelenedett játszótér
Fotó: Molnár Bálint
Molnár Bálint 2013 óta él Londonban
Fotó: Molnár Bálint

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában