hétösszegző

2020.03.09. 13:00

Visszaélés, kamionok, halálos gázolás – Ezek érdekelték olvasóinkat a múlt héten

Összeszedtük az év 10. hetének legnépszerűbb cikkeit. Ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban!

feol.hu

Szerelmük és álmuk is beteljesedett

Fotó: Zsida Ágoston

1. Visszaélés élő adásban, nem nyilvános adatokkal – Mi folyik a Velencei-tó mellett?

Még az előző hónapban egy kereskedelmi rádió műsorában vitatkozott Gerhard Ákos, Velence polgármestere és L. Simon László országgyűlési képviselő. A rádióműsort követően a képviselő közleményében ezt olvashattuk: „A polgármester a fejemre olvasta, hogy vajon én tudom-e, hogy egy konkrét terület, amely a családi vállalkozásunk érdekeltségében van, az mekkora? Konkrét települést és konkrét helyrajzi számot mondott be egy rádiós élő adásban. Kérdésemre, hogy honnan tudja ő ilyen pontosan, azt felelte, hogy ő sok mindent tud.” Sikerült elérni az ügyben áldozatnak tűnő L. Simon László kormánypárti politikust.

IDE kattintva elolvashatja cikkünket!

 

Fotó: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap

2. Kitiltják a kamionokat Sárbogárdról és Enyingről? Olvasónk jelezte, utánajártunk

Olvasóink azzal a panaszukkal, illetve véleményükkel keresték meg szerkesztőségünket, hogy Sárbogárdon a 63-as, míg Enyingen a 64-es főút kettészeli a várost, és a nagy forgalom néha ellehetetleníti a normális, biztonságos közlekedést. Különösen a kamionokra, teherautókra „haragszanak” mindkét településen. Hovatovább tudni vélik, hogy a kamionokat ki is tiltják a városokból. Azt firtatják: van-e már pontos időpont, amikor mindez megtörténik? Kérésükre, utánajártunk az ügynek, cikkünket IDE kattintva olvashatja el!

A kamionok végig dübörögnek Enyingen Fotó: V. Varga József

3. Halálos gyalogos gázolás történt Fehérvárcsurgó térségében

A rendőrségre 2020. március 8-án 7 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a 81-es számú főút 15-ös kilométerénél, Fehérvárcsurgó térségében az úttestet szegélyező vízelvezető árokban egy holttestet találtak – tájékoztat a police.hu

4. Tudták? Ha nem tudták, most megtudják, a Vodafone megvette a UPC-t, még nyáron

2019 augusztusi a hír, hogy az elsődlegesen a mobilos piacon erős Vodafone Magyarország és a vezetékes piacon jelentékeny tényező UPC közös tulajdonba került. Mivel utóbbi szolgáltató számos Fejér megyei háztartásban jelen van, kíváncsiak voltunk a következőkre: Mikor szűnik meg a UPC márkanév? Mikor válnak Vodafone tévé- és internet-előfizetőkké mindazok, akik jelenleg a UPC szolgáltatásainak előfizetői? Érinti-e a két cég összevonása az előfizetők, jelesül a UPC-előfizetők szerződéseit, az utalási számlaszámot vagy bármilyen más, a számlázással és annak kiegyenlítésével kapcsolatos feladatukat? Szükség lesz-e a UPC-s tévéhez, internethez az otthonokban jelenleg is használt különböző beltéri egységek cseréjére, átprogramozására?

A Vodafone sajtószolgálatától kapott válaszokat IDE kattintva tudja elolvasni!

5. Egy főzőiskola Székesfehérváron, ahol barátságok is születnek

Hosszú és rögös út vezetett odáig, hogy amit Ambrus Alex és felesége Ambrus-Reiber Barbara megálmodtak, valóra is válhasson. 2020 januárjában pedig az álom valóssággá vált, hiszen megnyitotta kapuit saját főzőiskolájuk Székesfehérváron. Történetüket IDE kattintva tudja elolvasni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában