Koronavírus Fejérben

2020.03.17. 16:00

Virtuális események Fejér megyében: mutatjuk, mikről nem fogunk lemaradni

Folyamatosan frissülő cikkünkben megpróbáljuk összeszedni azokat a megyei eseményeket, melyek fizikális formában ugyan nem, de online elérhetők lesznek.

Feol.hu

HIT

HAJNALPÍR BAPTISTA GYÜLEKEZET VELENCE

" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Velence város hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a gyülekezet vezetősége arra a döntésre jutott, hogy március 22. vasárnaptól kezdve határozatlan időre felfüggeszti az Istentiszteleti alkalmakon való összejövetelt. De hogy ne maradjanak a hívők az Úr igéje nélkül, ezért délelőtt 10.00-tól online közvetítésben fog lelkipásztoruk tanítani. Az online közvetítést az alábbi linkre kattintva érhető el.

Az egyéb gyülekezeti alkalmak megtartásáról később tájékoztatják a hívőket.

KULTÚRA

Amint arról korábban beszámoltunk, a dunaújvárosi Bartók Színház úgy döntött, előadásaikat a nézők otthonába viszik és online közvetítéseket tartanak március 15-től 26-ig, így otthonukban is átélhetik a kulturális élményéket.

A következő darabjaikat tekinthetik meg díjtalanul online!

  • Március 18. 11 óra – Élő bejelentkezés az Utánképzés ittas vezetőknek próbájáról (facebook)
  • Március 19. 19 óra Az Antigoné történet Játék az élettel / 90 perc egy részben
  • Március 20. 11 óra – Élő bejelentkezés az Utánképzés ittas vezetőknek próbájáról (facebook)
  • Március 21. 19 óra Mikrokozmosz Zenés mesejáték / 6 éves kortól / 50 perc
  • Március 24. 19 óra Kuplékirály Zenés játék / 14 éves kortól / 75 perc
  • Március 26. 19 óra Judit Asszonymese / 14 éves kortól / 60 perc
  • Mi várható?

    A székesfehérvári Igéző nemrégiben közösségi oldalán tudatta a színházkedvelőkkel, hogy a koronavírus-fertőzés idejére felfüggesztik előadásaikat. Teszik ezt annak érdekében, hogy a lehető legjobban támogassák a fertőzéssel szembeni küzdelmet. Dolgoznak azonban alternatív megoldáson, mely az online közvetítés lenne.

    Ezzel kapcsolatosan szavazásra buzdítják követőiket, a kommentekből pedig az látszik, hogy lenne igény erre a szolgáltatásra, hisz ahogy mondják a művészet nem lehet áldozata ennek a vírusnak. Reménykedhetünk tehát benne, hogy az Igéző fog online közvetítést biztosítani.

    Felhívás

    Amennyiben Ön is rendelkezik bármilyen információval, ami a megyénket érintő online eseményekre vonatkozik, kérjük küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre, mi pedig tájékoztatjuk olvasóinkat folyamatosan frissülő cikkünkben! Köszönjük!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában