Lendüljünk formába!

2020.03.30. 07:45

Nyitott tornatermek Székesfehérváron – most online tornázhatunk

A járvány ideje alatt is élvezhetik a sportolás, a testmozgás áldásos hatásait azok, akik otthon tartózkodnak. A város honlapján, az átmenetileg szünetelő Nyitott Tornatermek program oldalán kísérhetjük figyelemmel a Lendüljünk formába! című sportsorozatot, melyben minden korosztály számára végezhető gyakorlatokat mutatnak be.

FMH

A Nyitott Tornatermek programban most interneten és a televízión keresztül vehetnek részt saját otthonaikban

Fotó: FMH-ARCHÍV

A sorozat egyik ötletadója, Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok úgy véli, Székesfehérvár városa számára kiemelt terület az egészségfejlesztés, éppen ezért fontos, hogy a járvány miatti rendkívüli időszakban is megtegyük, amit csak lehet! A sport mindenben segít, támogatja testünk, lelkünk és immunrendszerünk erősítését, illetve rendszerességre, a tartható és normalizált időbeosztásra tanít.

A Nyitott Tornatermek programban most interneten és a televízión keresztül vehetnek részt saját otthonaikban
Fotó: FMH-ARCHÍV

A tanácsnok arra ösztönöz mindenkit, őrizze meg a lelki erejét és a fizikai állóképességét, hiszen erre a rendkívüli időszakban és utána is nagy szükségünk van.

A Lendüljünk formába! sorozatot a Fehérvár Televízió is vetíti a héten minden nap 9.45 és 15.45 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában