Koronavírus Fejérben

2020.03.17. 12:45

Jenő összefogásból jelesre vizsgázott

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük le Kerekes Ildikó polgármester szerkesztőségünkhöz hétfő este eljuttatott köszönetét.

Kerekes Ildikó polgármester: Örültünk minden mozzanatnak, legyen az éppen az egyik Stop felirat felfestése Fotó: Önkormányzat

„A lakosság fegyelmezetten fogadja a kialakult helyzetet és büszke vagyok rájuk. Az idősek ellátásának megszervezéséhez folyamatosan érkeznek a segítő kezek felajánlása. Hiszen a helyben működő Karitász szervezet szinte teljes egészében 60 éven felüliekből áll.

Tudom minden községben így van ez, azonban én mégis büszke vagyok Jenő község lakosságára, mert van aki gépjárművel fog segíteni, ha a szükség úgy hozza, de van olyan dolgozó, aki amikor reggel ellátta az otthon levő gyermekét, bejön dolgozni, mert tudja kevés a közmunkás és bár otthon maradhatna mégis jön, viszi a szórólapot. De van olyan lakos aki a fotót küldi, hogy kiment és kitisztította a temető melletti árkot segítségül, vagy éppen megigazította az útjelző táblát, mert mintha kicsit ferdén állt volna...

Sorra érkeznek a jelentkezések és a telefonok részemre a lakosoktól.

Egyszóval Jenő ma tőlem jelest kapott!

Mindemellett az egészségügyben dolgozókat is köszönet illeti, az intézményvezetőket, pedagógusokat, óvónőket, dajkákat, hivatali dolgozókat, az óvodai konyhai dolgozókat. Nincsenek szavak erre a kiakult helyzetre, de vannak összetartó közösségek és Jenő egy ilyen község.

Üdvözlettel: Kerekes Ildikó

polgármester„

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában