Összefogás

2020.02.25. 07:25

Sokan futottak Lénáért Csókakőn

Jótékonysági futást szerveztek a kutyatámadásban súlyosan megsérült csókakői kislány, Léna támogatására, aki hamarosan újabb műtét elé néz: a dobhártyáját operálják.

Borsányi Bea

Janota Zoltán triatlonista, sokszoros ironman (jobbra) is részt vett az eseményen

Fotó: Szervezők

Igazán szerencsések voltak az eseményre jelentkezők, hiszen a hétvégén is kellemes, futásra alkalmas időjárás várta azokat, akik beneveztek a csókakői Jótékonysági hegyrefutás Lénáért nevű rendezvényre vasárnap.

Janota Zoltán triatlonista, sokszoros ironman (jobbra) is részt vett az eseményen
Fotó: Szervezők

A közös bemelegítés után három táv közül választhattak az indulók: a kínálatban a 700 méteres Csókakarika, a négy kilométeres Csókakanyar és a hat kilométeres Csókakerengő szerepelt. Ahogy azt Fűrész György polgármestertől a rendezvényt követően lapunk megtudta, hetvenen álltak rajthoz az eseményen, amelyen végül 370 ezer forint adomány gyűlt össze.

Fűrész György arra is felhívta a figyelmet, hogy nemsokára újabb jótékonysági futóakciót rendeznek: március 14-én a beteg gyermekeket nevelő családok megsegíté­sére gyűjtenek majd. A Csókakör Jótékonysági Trail nevű esemény arca Iváncsics Zsolt, a magyar Forrest Gumpnak is nevezett jótékonysági futó lesz, aki rögtön elvállalta a megtisztelő feladatot. A szervezők 7, 14 és 21 kilométeres távon várják a futás szerel­meseit, ugyanakkor a kisebbek sem maradnak verseny nélkül, hiszen ők 400 méteren mérhetik össze gyorsasá­gukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában