rendhagyó rendezvény

2020.02.20. 15:05

Bíborvörösben úszott a nagyterem a Szerelmesek vacsoráján Lovasberényben

A házasság hete keretein belül, országszerte készültek éttermek és vendéglátóhelyek a Valentin-napként is elhíresült szerelmesek estéjére.

S. Töttő Rita

A vidéki párkapcsolatban élők ilyenkor a legtöbb esetben felkeresik a legközelebbi városok éttermeit, esetleg otthon, négyszemközt ünneplik szerelmüket, házasságukat, egymást. A lovasberényi Róna József Művelődési Ház idén először adott otthont a Szerelmesek vacsorája elnevezést kapott rendezvénynek, amely a Hetednapi Adventista Gyülekezettel közös szervezésben jött létre.

– A Szerelmesek vacsorájának célja többek között az volt, hogy a helyi párok, házastársak is méltó módon meg tudják ünnepelni egymást – mondta Fülöp-Weigler Bettina Anna, Lovasberény rendezvényszervezője. A rendhagyó rendezvényen huszonhat párt láttak vendégül a lovasberényi Róna József Művelődési Ház nagytermében. A hazai ételekről a gyülekezet tagjai gondoskodtak, gondolva a vega életmódot folytatókra is. A svédasztalos ételek között párkapcsolati játékok emelték az est színvonalát és fokozták a hangulatot. Az intézmény egy másik termében pedig szakképzett óvónők és tanítónők felügyeletére bízhatták gyermekeiket azok a párok, akik a vacsora ideje alatt nem tudták megoldani gyermekük elhelyezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában