Mit jelent a férfi- és a női szerep?

2020.02.22. 07:10

A tudatos életvezetésről diskuráltak Mezőszilason

Pekácsné Pordán Melinda mindig is a lelket tartotta szem előtt: tanárként folyamatosan ügyelt arra, hogy a gyerekek szeressenek az iskolába járni, kedveljék az ő óráit, engedje őket szárnyalni.

Szanyi-Nagy Judit

Mosolygós és komoly pillanatok egyaránt voltak a péntek késő délutáni mezőszilasi beszélgetésen Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Hasonló módon érdemes élni mindennapjainkat egy párkapcsolatban is: szárnyalni hagyni magunkat és a másikat. Talán ez az a kulcsmondat, amivel igazán összegezni lehet a pénteki beszélgetést, melyet Pekácsné Pordán Melinda tudatos életvezetés facilitátor vezetett. A fő témakör így a tudatos életvezetés volt, illetve a családi élet és a munka összehangolása. Mind személyes példákon keresztül, s szigorúan példaként, nem pedig mindenkire vonatkozó, kőbe vésett tanácsként.

Mosolygós és komoly pillanatok egyaránt voltak a péntek késő délutáni
mezőszilasi beszélgetésen Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Így alakult ki a diskurzus: a felvetett gondolatokhoz bárki hozzászólhatott, megoszthatta saját (otthoni) tapasztalatait, véleményét a többiekkel. A program nem mellesleg a Sárbogárdi Család és KarrierPont munkatársainak szervezésében jött létre. Egy sorozatról beszélünk: további öt rész még hátravan – egy Mezőszilason és Cecén, három pedig Sárbogárdon. Az ingyenes, beszélgetős alkalmak mindegyikét a facilitátor tartja majd, más-más témakörökben. A következő felvonás két hét múlva esedékes – tudtuk meg Szabóné Kovács Tímea szervezőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában