jelenleg engedélyeztetik

2020.01.17. 07:15

Új épületben a sukorói rendelő

Hamarosan elkészül az új fogorvosi rendelő a településen. Az orvosi rendelő mögött, szép új épületben kap helyet a szolgáltatás.

S. Töttő Rita

A fogorvosi rendelő hamarosan elkészül a településen Fotó: önkormányzat

A sukorói önkormányzat egy 25 millió forintos pályázatnak köszönhetően vadonatúj fogorvosi rendelőt épít a település lakosságának. Az épület teljes beruházási költsége 36 millió forint – tehát Sukoró önkormányzata további 11 millió forint önerőt biztosított a projekt megvalósítására.

A fogorvosi rendelő hamarosan elkészül a településen
Fotó: önkormányzat

Az épület az orvosi rendelő mögött kapott helyet, amelyet egyébként korábban már felújítottak. A tervek akkor eleve úgy készültek el, hogy ha lesz rá forrás, akkor a fogorvosi rendelőt is megépíthessék itt – emelte ki a Fejér Megyei Hírlap kérdésére Mészárosné Hegyi Gyöngyi polgármester, hozzátéve, hogy heti két alkalommal lesz itt rendelés, ami szükséges az alapellátáshoz. A többi napokon külön szerződéssel bővített rendelést terveznek. A felszerelés költségeire külön 13 millió forint plusz áfa összeget biztosított az önkormányzat. A fogorvosi rendelő átadására hamarosan sor kerül, jelenleg az engedélyeztetési eljárás van folyamatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában