ne csak osszuk, tegyünk bejelentést a rendőrségen!

2020.01.11. 07:05

Besurrant volna a tolvaj egy szabadbattyáni házba, de megzavarták

Általában csöndesen settenkednek. Nem a ház körüli munkákban áll szándékukban segíteni, még csak nem is a kamra kitakarításában… Vagy talán mégis? Lehet, kitakarítanák ők akár az egész lakást is!

V. Varga József

Több helyen is próbálkoztak Fotó: Fehér Gábor

Fotó: gaborfeherphoto

Kedves Szabadbattyániak! – tette közzé („mérgesen”) egyik olvasónk a közösségi oldalon felhívását. – Besurranó tolvaj szeretett volna bennünket „meglátogatni”, de a zörgést észlelve férjem megzavarta őt a kapu feltörése közben. Zárjátok a kapukat, ajtókat!… Biciklivel villámgyorsan távozott.

A kommentek sokfélék, a lényegük távirati stílusban: Tedd oszthatóvá! A vasvilla nem érte utol? Tegyetek fel kamerát! Szeretnek többször próbálkozni. Nagy kutya kell! Írták már ketten, hogy máshol is jártak a napokban (volt, ahova sikerült bemenniük). Reszkessetek, betörők! – lenne pár ötlet…

Több helyen is próbálkoztak
Fotó: Fehér Gábor / Illusztráció

Amint megtudtuk: a nagyközség polgármestere a bejegyzést követő reggelen jelezte az esetet a rendőrségnek, ám sajnos nem áll rendelkezésre se kamerafelvétel, se tanú, ami alapján eredményre vezethetne a nyomozás. A sajtószolgálat válasza szerint: a megyei rendőr-főkapitányságra nem érkezett bejelentés, feljelentés a sértettől, sértettektől. Pedig fontos lenne, hogy ne csak a közösségi oldalon osszuk meg a hasonló eseteket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában