önkormányzati fejlesztések

2019.12.10. 07:20

Voltak győztes pályázatok Sárszentmihályon

Papp Erzsébet és Fülöp Gyula korábban önkormányzati képviselői, illetve egymást követő alpolgármesterei voltak a községnek.

Majer Tamás

Új közlekedési útcsatlakozásokat szorgalmaz Sárszentmihály új polgármestere, Óber Andrea Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

A korábbi elöljárók felkeresték lapunk szerkesztőségét egy táblázattal, amely többek között azt is tartalmazza, milyen pályázati forrásokat nyert el a sárszentmihályi önkormányzat az elmúlt két évtized alatt, benne az előző ciklussal.

Tették ezt azért, mert az októberi helyhatósági választásokon polgármesteri pozíciót nyerő Óber Andrea úgy nyilatkozott lapunknak a mögöttünk hagyott sárszentmihályi időszakról, hogy „nem nyújtott be pályázatokat az önkormányzat”.

Térfigyelő kamerák, a Május 1. utca aszfaltozása, az óvodaudvar felújítása, pár példa a fent említett táblázatból: vagyis voltak pályázatok.

Nos, a helyiek a választásokon kifejtették, mennyire elégedettek. A szavazók 58,85 százaléka Óber Andreára voksolt, a korábbi polgármester Kalmár Tiborra csak 21,78 százalékuk.

Óber Andrea – egy kampányrendezvénye tanúsága szerint – egy csapatban indult Molnár Dezső, Móricz Veronika és Vajai Judit – időközben megválasztott – önkormányzati képviselőkkel. Ők négyen a testület új tagjai. Kovácsné Simon Krisztina, Nagy Gabriella és Szabó Virág az előző ciklusban és most is bekerültek.

Fülöp Gyula és Domján József az előző érában bent voltak a testületben, októberben megmérettették magukat, de nem kaptak bizalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában