rengetegen vettek részt

2019.12.09. 12:00

Motoros Mikulások úton és útfélen

Anti Nagyvelegről még napos időben indult. Siófokon most is hét ágra süt a Nap – kapcsolódott a beszélgetésbe a piros csizmás hölgy. Polgárdiból viszont a motoros Mikulások ködös időben indultak útjukra.

V. Varga József

Télapó és Télanyó a szán helyett motorra pattant Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A Fekete Sas Motoros Nemzetség a tavalyi nyitányt követően második alkalommal hívta barátait a piros ruhás és piros sapkás motorozásra. Vörös István és Vörös János még egy kis karácsonyfát is szerelt az MZ hátsó ülésére; Lilla Mezőszentgyörgyről ruccant át a start helyszínére Yamaha 600-asával.

Télapó és Télanyó a szán helyett motorra pattant
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Jóska egy valóságos erőddel, egy impozáns Honda GoldWinggel érkezett Pázmándról; Csilla Lepsényből a sok Mikulás között krampuszjelmezt öltött. Sün vagyok! – mutatkozott be lazán a felvidéki „szelíd” motoros. A legalább száz motoros Mikulás felvonulását Polácska Marcsi, a Fekete Sasok elnöke és párja, Horváth Péter vezényelte.

 

A menetrend szerint a városi piacon kezdtek, ahol Mikulás-futás zajlott, majd ajándékot vittek az ipartelepi gondozóotthonba a gyerekeknek, s utána a 7-es főúton rendőri felvezetéssel motoroztak tovább Mezőszentgyörgyre és Lepsénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában