Hír Tv a fehérvári stúdióban

2019.12.18. 17:36

Megkezdődött a Fehérvár Médiacentrum felújítása

A Mediaworks családjához tartozó Hír Tv korábbi stúdióberendezései Székesfehérvárra kerültek, és ezzel megkezdődött a Fehérvár Televízió felújítása.

Nagy Zoltán Péter

Fotó: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap

A berendezések egy részét már elhelyezték, és az így kialakított díszletben készítették el az első stúdiófelvételt, melynek alanya Cser-Palkovics András polgármester volt szerda délután. A stúdiómunkálatok kezdeti állapotát Regős Dóra, a televízió vezetője mutatta meg a polgármesternek.

A stúdió teljes felújítása várhatóan 2020. január végére készül el, és várhatóan februárban jelennek meg az első műsorok az új eszközök segítségével, ahogy azt a médiacentrum igazgatója, Hagymásy András jelezte. Nemcsak az egyes műsorok arculata változik majd meg, hanem lehetőség lesz újabb műsorok tervezésére, azok rugalmasabb váltására.

A már felállt berendezések kezelését, a világítások váltásait, az aktív monitorokat Pethő Gábor adáskiadó mutatta meg a Feol munkatársának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában