Versek, dalok, gyermeki szeretettel

2019.12.17. 20:08

Lakásotthonokban élő gyermekek adtak karácsonyi műsort Székesfehérváron

Lakásotthonokban élő gyermekek adtak karácsonyi műsort kedden a megyeházán.

Bokros Judit

Az eseményt a Fejér Megyei Kormányhivatal által működtetett Europe Direct Tájékoztató Iroda rendezte meg.

A díszteremben gyülekező meghívottakat a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója, Deresné Tanárki Mária köszöntötte, aki elmondta: ismét hálás a kormányhivatal és az iroda által biztosított lehetőségért. Intézményük sok szállal kötődik a kormányhivatalhoz a náluk gondozott gyerekek sorsának rendezése kapcsán. Ezt a segítséget köszönik most meg, az ünnepi műsorral. Az igazgató egy alkalomhoz illő mesével zárta gondolatait.

Ezután nagyon kedves pillanatok következtek, mert a kisebb-nagyobb gyermekek, fi atalok önállóan, illetve együtt is szerepeltek. Klaszszikusnak számító karácsonyi versek, dalok hangzottak el, s némelyiket zene is kísérte. Szép jelenet volt, amikor a fi atalok éneklés közben feldíszítettek egy kis műfenyőt.

A műsor után a kormányhivatal főigazgatója, Petrin László köszöntötte a gyerekeket, s ő is megosztotta az ünnephez kötődő gondolatait. Végül átadta a Europe Direct Tájékoztató Iroda által fölajánlott gyümölcsadományt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában