immár hagyományosnak mondható

2019.11.30. 07:25

A támogatás egy hét alatt összegyűlt a SZETA részére

Társasjátékok, háztartási eszközök és tartós élelmiszerek gyűltek össze az elmúlt egy hét alatt az Öreghegyi Közösségi Házban. A helyi lakosok hozták a támogatást, köszönhetően annak, hogy immáron sokadik éve rendezi meg a ház a Szent Erzsébet-napi gyűjtést. Az adományokat pénteken adták át a Szegényeket Támogató Alapítványnak.

S. Töttő Rita

Östös Annamária önkormányzati képviselő jelenlétében adta át Haas András, az Öreghegyi Közösségi Ház telephelyvezetője a SZETA képviselőjének, Szontágné Erikának a támogatást Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Halmokban várták az adományok péntek délelőtt az Öreghegyi Közösségi Ház aulájában, hogy értük jöjjön a nagy fehér autó. A Szegényeket Támogató Alapítvány irodavezetője, Szontágné Erika érkezett Haas Andráshoz, a ház telephelyvezetőjéhez, hogy ünnepélyesen átvegye az elmúlt héten az öreghegyieknek köszönhetően összegyűlt támogatást. Volt ott mindenféle, aminek a gyerekek örülnek: babakocsi, kis színes vasalódeszka, társasjáték, kisautó, a felnőtteknek pedig háztartási eszközök, tartós élelmiszer, könyv.

Östös Annamária önkormányzati képviselő jelenlétében adta át Haas András, az Öreghegyi Közösségi Ház telephelyvezetője a SZETA képviselőjének, Szontágné Erikának a támogatást
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az Öreghegyi Közösségi Házban minden évben november közepe, vége tájékán rendezik meg a Szent Erzsébet-napi adománygyűjtést. Ilyenkor a környékbeli öreghegyi lakosok jönnek már maguktól, s hozzák el adományaikat – árulta el a Fejér Megyei Hírlapnak Haas András telephelyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában