az idős társakat is köszöntötték

2019.10.07. 07:05

Szépkorúak randevúja Mezőkomáromban

Közösségben ünnepelni jó dolog. Így cselekedtek hát Mezőkomáromban a helyi és a környező nyugdíjasklubok tagjai is.

Szanyi-Nagy Judit

A finom étkek, italok után táncra keltek a találkozó résztvevői Fotó: Szanyi-Nagy Judit

Valójában nyugdíjastalálkozónak titulálták a szervezők és a résztvevők a szombati rendezvényt, mégis: az október elsejei idősek világnapjához kapcsolódva az idős társakat is köszöntötték itt. Különösképpen Czuppon Sándorné Irénke nénit, aki betöltött 93. életévével Mezőkomárom legidősebbje, s egyben az eseményt szervező Sió-menti Nyugdíjasklub nagy patronálója.

– Mivel Irénke néni mindenben segít bennünket, úgy gondoltuk, érdemes megköszönnünk a munkáját – tette hozzá Burdohány Józsefné klubvezető.

A finom étkek, italok után táncra keltek a találkozó résztvevői Fotó: Szanyi-Nagy Judit

A találkozóra Enyingről a Rozmaring és a Barátság, illetve a szabadhídvégi nyugdíjasklub tagjai érkeztek, összesen mintegy százhúszan. Vendégként a Siófokról a településre utazott Bognár Gyulát hívták, aki elsőként azon nyomban műsort is adott az ünneplőknek. A vendégeket Szemere János atya Ferenc pápa levelét idézve köszöntötte, de Nyitrai György zenés műsorát megelőzően néhány szót Köő Péter polgármester is szólt.

– Az önkormányzatnak külön köszönettel tartozunk, hiszen rendszeresen támogatják rendezvényeinket. Így tettek most is – hangsúlyozta Poórné Zsoldos Ibolya kulturális szervező. A jó hangulatot sertéspörkölt, sütemények, kalács és a vállalkozók által felajánlott borok is fokozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában