Állj pályára!

2019.10.25. 07:30

Pályaválasztási kiállítások lesznek Székesfehérváron és Dunaújvárosban

A Fejér Megyei Kormányhivatal évi rendes pályaválasztási kiállítását idén is megrendezi mindkét megyei jogú városban.

Sági Zoltán

Hogy gondtalanabbak legyenek az egyetemi évek. Ezt hivatott szolgálni a diákhitel

Fotó: Shutterstock

A programokat Állj pályára! címmel Fehérváron a Székesfehérvári SzC Árpád Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium épületében október 25-én, pénteken 9–16 óra között, illetve október 26-án, szombaton 9–12 óra között rendezik meg. A Dunaújvárosi Egyetem Táncsics Mihály utca 1/a alatti épületében tartandó programokra november 5-én, kedden 9–15 óra között kerül sor.

Mint a Fejér Megyei Kormányhivatal előzetes tájékoztatásából kiderül, az idei kiállítást – az eddigi rendezvények pozitív tapasztalatai alapján – Székesfehérváron szakmabemutatóval, illetve mindkét helyszínen információs börzével egybekötve szervezik meg. Mindezt annak érdekében, hogy a pálya- és szakmaválasztás, valamint a munkavállalás előtt álló, továbbá a pályamódosító fiatalok és felnőttek a munkaerőpiaci igények és lehetőségek jobb megismerésével megalapozott döntéseket hozhassanak. Az érdeklődők a kiállításokon ismereteket szerezhetnek a szakmákról, a térségben működő szakközép- és szakiskolákról, a felsőfokú oktatási intézményekről, az iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli továbbtanulási lehetőségekről, valamint a hazai és az uniós képzési és általános munkavállalási lehetőségekről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában