aktívan a falu életében

2019.10.18. 07:15

Országos elismerés a 26 fős Sárkeresztúri Polgárőr Egyesületnek

Mint azt lapunk is megírta, az Országos Polgárőr Szövetség a 2019-es esztendőben a Sárkeresztúri Polgárőr Egyesületet tünteti ki az „Év Polgárőr Egyesülete” címmel.

Majer Tamás

Nagy Lajos (b) és csapata a községükben megrendezett megyei találkozón se maradt elismerés nélkül Fotó: FMH-archív/PT

A kitüntetés ünnepélyes átadása október 19-én lesz a fővárosban. Nagy Lajost, az egyesület vezetőjét kértük számvetésre.

– 2006-ban alakultunk. Jelenleg huszonhat taggal működünk, négyen ifjú polgárőrök. Sárkeresztúr kül- és belterületén rendszeresen éjszakai szolgálatot látunk el, évente átlagosan 300-500 órát. Ezt az egyesület autójával teljesítjük.

Nagy Lajos (b) és csapata a községükben megrendezett megyei találkozón
se maradt elismerés nélkül Fotó: FMH-archív/PT

Aktívan részt veszünk a falu életében, szinte minden rendezvényen ott vagyunk, és segítjük annak sikeres lebonyolítását. Célunk működési területünkön a közrend, köz- és közlekedésbiztonság elősegítése és védelme; a rendőrséggel karöltve. 2019. június elsején mi rendezhettük meg a huszadik Fejér Megyei Polgárőr Napot, amelyen negyvennyolc polgárőr egyesület vett részt – fogalmazott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában