Gyönyörű bulldogok, nemes erényekkel

2019.10.17. 15:23

Fehérváron rendezik meg először hazánkban a Five Star Bully Show-t

Az eseményre október 19-én, szombaton 10 és 19 óra között kerül sor a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) edzőcsarnokában, a Liget soron.

V. Varga József

Fotó: Archív

Az American Bully Kennel Club (ABKC) által delegált Bully Show gyönyörű kutyákkal, profi tenyésztőkkel, amerikai és spanyol bírókkal, nagyszerű látványossággal szolgál a kutyabarátoknak. A házigazda a Moonshine Bullies, a muzsikát Dj Rönky Funky keveri. A szervezők nem hétköznapi rendezvényt ígérnek. Amint Gerényi Katától megtudtuk: az amerikai bulldog (american bully, amerikanischer bulldog, pibble, bully) egy éber, makacs, játékos, gyengéd, figyelmes, bátor, energikus, kedves, szerethető és szociális kutya. Leggyakoribb színei: csíkos, barna, fakó és fehér. Ahhoz, hogy egészséges maradjon, rendszeres testmozgást igényel. Használhatósága az őrzésre-védésre, vadászatra, nyomkövetésre és súlyhúzásra terjed ki, a különböző engedelmességi versenyek kiváló alanya. Ez a kemény munkában edzett „fickó” egyike a legrégebbi kutyafajtáknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában